HCCP / GMP/GHP

Każdy właściciel firmy będącej elementem łańcucha żywnościowego, np. lokalu gastronomicznego, stołówki, usług cateringowych, sklepu sprzedającego żywność bez opakowań, musi spełnić określone przepisami prawa obowiązki z zakresu szkolenia swoich pracowników, jak i udokumentowania takich szkoleń.

Oprócz systematycznych szkoleń niezbędne jest również opracowanie i wdrożenie niezbędnej dokumentacji z zakresu Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) i Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP), bądź, jeśli to konieczne, także systemu HACCP.

Troska o bezpieczeństwo przetwarzanej przez siebie żywności oraz jakość oferowanych produktów, przekłada się bezpośrednio na sukces jakim jest zadowolenie klientów.

Służymy Państwu pomocą we wdrażaniu, dokumentowaniu i audytowaniu Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) i Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP) oraz systemu HACCP.

Proponowane przez nas rozwiązania oraz dokumentacja, jak również zakres merytoryczny proponowanych szkoleń są zgodne z normami prawnymi aktualnie obowiązującymi na terenie naszego kraju jak i Unii Europejskiej.

W przypadku pytań zachęcamy do kontaktu telefonicznego bądź mailowego w celu indywidualnego ustalenia zakresu usługi i wyceny.

Łączenie usług z zakresu BHP / HACCP/GMP/GHP i Ochrony Danych Osobowych gwarantuje Twojej firmy możliwość negocjacji cen.

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej.
Akceptuje
Więcej informacji